Djuprämmens lägergård är belägen vid sjön Djuprämmen, tre mil norr om Filipstad i Värmland, i en avskild idyllisk lägermiljö med vacker utsikt över sjö och skog åt alla håll.

På Djuprämmen lägergård har vi möjlighet att ta emot ca 120 personer boende i våra olika hus, i rummen kan man bo mellan 3-8 personer. Förutom detta har vi även möjlighet att ta emot ytterligare ca 40 personer då boende i vårt äventyrscamp. Här bor ni i fyra stora tipitält.

Förutom detta har anläggningen en rymlig matsal med tillhörande veranda där deltagarna äter sina måltider. Djuprämmen har flera badplatser med badbrygga samt vattenstudsmattor. Det finns även en badpyramid med rutschkana samt en sjöbastu. Längst ute på vår halvö ligger vårt äventyrscamp, här finns lägergårdens höghöjdsbana och 15 meter höga klätterträd, för den som gillar utmaningar. Lägergården har även stora gräsplaner för olika typer av aktiviteter såsom fotboll, volleyboll, brännboll etc. Anläggningen har ett mycket stort utbud av material och utrustning.