Lära känna

Detta är ett specialanpassat koncept som riktar sig till nybildade grupper som vill lära känna varandra, skapa trygghet och acceptans i gruppen samt kickstarta sin resa tillsammans.

När en grupp träffas för första gången innebär detta ofta en känsla av osäkerhet och otrygghet för deltagarna, vilket brukar hålla i sig tills gruppen lär känna varandra bättre, och medlemmarna börjar känna sig accepterade och delaktiga. Av erfarenhet, vet vi, att delandet av upplevelser, till exempel under en lägerskola, är oslagbart när det kommer till att börja känna gemenskap, trygghet samt till skapa en gemensam grund att bygga vidare på. Väljer ni konceptet lära känna,  kommer vi att ge er verktyg och möjligheter att känna er trygga med varandra.

Under er vistelse kommer vi att varva roliga aktiviteter som hjälper er att lära känna varandra och bli trygga tillsammans med aktiviteter där ni får möjlighet att bara njuta och ha kul. Ta chansen att få en spännande, rolig och utmanande upplevelse tillsammans som garanterat kommer att bli ett minne för livet och skapa gemenskap!