Skapande

Vill ni utmana gruppen, på ett annat plan än fysiskt, då borde ni prova improvisationsteater. Vad är då det, kanske ni undrar? Improvisationsteater är helt enkelt teater utan förberedelser eller manus, där spontanitet och fantasi är grunden. Aktiviteten ger en möjlighet att träna gruppens spontana förmågor samt lära sig om vikten att ta risker och att misslyckas på ett positivt och roligt sätt. Det handlar om att våga gå på känsla, lära sig om sig själv och utveckla sin kreativitet. Ni kommer att få färdiga övningar av vår personal, för att sedan på egen hand kunna ta steget närmare Hollywood.

Planerar ni att ha en fartfylld förmiddag? Då kan ett aktivitetspass med pyssel vara en bra lösning till eftermiddagen. Vi har märkt att pyssel är ett utmärkt sätt för grupper att vara kreativa och skapande, samtidigt som det är väldigt socialt. Vi kan bland annat erbjuda pass där ni målar eller gör armband med olika material. Ni genomför aktiviteten på egen hand, dock tillhandahåller vi allt material samt instruktioner till olika typer av pyssel.

Lär er att måla graffiti, få möjligheten att testa hur det är att använda sprayfärg och skapa konstverk på väggarna i vår lekhall. Efter en genomgång tillsammans med vår personal, börjar ni med att planera ert konstverk och måla upp en mall på vanligt papper med tuschpenna. Efter att konstverket godkänts av vår personal får ni hjälp att hitta en lämplig plats och sedan är det bara att sätta igång att skapa. Vår personal kommer närvara under hela aktiviteten.

Vi har tagit TV-programmet Talang till vår gård, och erbjuder er en möjlighet att visa vad ni går för, oavsett om det är jonglering, sång, trolleri eller något annat. Ta chansen att imitera den där läraren eller visa akrobatiska konster. Ställ upp själv eller gör en show i grupp, låt fantasin och kreativiteten spåra ur totalt. Använd förmiddagen till att komma på idéer och öva, för att sedan kliva på scenen under eftermiddagen eller kvällen och ge järnet.

Visst kan skapande även handla om att vara kreativ i köket, det tycker i alla fall vi, och roligt, ja det tycker vi också att det är! Varför inte samarbeta och laga middagen i vårt utekök? Många tror att det är svårare att laga mat utomhus och att det inte går att göra samma saker som i ett vanligt kök, låt oss bevisa motsatsen. Tillsammans kan vi skapa måltider som får Nobelmiddagen att blekna!