Utmaningen

För grupper med individer som vill utmana sig själva samt gruppen. Det här är ett intensivt koncept där yttre äventyr leder till inre utveckling. Programmet är uppbyggt på äventyrspedagogiska metoder och målsättningen är att öka individens och gruppens tro på den egna förmågan, samt främja en positiv inställning till att lära sig nya kunskaper och utveckla nya förmågor.

Under er vistelse hos oss kommer ni att få möta riktiga utmaningar och genomgripande upplevelser, då ni hamnar i nya situationer och/eller miljöer, utanför er komfortzon. De situationer eller yttre omständigheter ni utsätts för kommer att ge er en möjlighet att lära er om er själva, om andra, samt om gruppen. I kombination till praktiska övningar och äventyr kommer ni att få tid att diskutera och reflektera tillsammans med varandra och vår personal. Vi kommer att stötta och vägleda er genom processer, tankar, känslor och upplevelser. Ni kommer även skaffa er kunskap om friluftsliv, då större delen av programmet är förlagt ute i naturen, även måltider och övernattningar.

Ta chansen att få en spännande, rolig och utmanande upplevelse tillsammans som garanterat kommer att bli ett minne för livet och leda till utveckling!